Un menor de 14 anys ha resultat ferit amb una ganivetada al coll en una baralla multitudinària al barri de Delicias de Saragossa. Els fets van tenir lloc aquest divendres quan faltaven pocs minuts per arribar a la mitjanit al passeig Calanda, en una zona plena de terrasses de bars que a aquelles hores estaven plenes de gent. Precisament van ser aquests testimonis els que van alertar els serveis d'emergència d'una batussa entre una quinzena de joves que anaven armats amb ganivets i ampolles de vidre. Pel que sembla eren dues bandes llatines confrontades entre elles que haurien quedat per barallar-se.

Un noi de 14 anys va estar a punt de ser degollat

Agents de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets, però els joves que s'estaven barallant van fugir corrent pels carrers del voltant només sentir les sirenes. Qui no va fugir va ser un noi de 14 anys que va resultar malferit amb una ganivetada al coll. Afortunadament, tot i que va estar a punt de ser degollat, la ferida va acabar sent bastant superficial i no va suposar un risc per la seva vida. Després de ser atès pels sanitaris, va ser traslladat a un centre hospitalari per rebre atenció mèdica.

A més del menor ferit, l'única persona que no va poder fugir va ser un noi de 16 anys a qui els agents de la Policia Nacional van detenir. No portava cap rastre de sang que indiqués que havia estat l'autor de l'apunyalament, però se'l va detenir per participar en la baralla multitudinària. Gràcies a les declaracions dels múltiples testimonis dels fets, es va poder recuperar el ganivet amb el qual havien apunyalat al menor d'una claveguera on havia estat llençat. S'ha obert una investigació per tal de localitzar i detenir l'agressor, que podria ser acusat d'una temptativa d'homicidi.