Alberto Chicote, cuiner reconegut i mediàtic del nostre país, és a més empresari. Després del traspàs dels seus restaurants Yakitoro, es va embarcar en la seva nova aventura televisiva, el programa de La Sexta Te lo vas a comer, on es dedica a destapar fraus de la indústria alimentària espanyola.

Els comentaris negatius del restaurant VIP de Chicote a Madrid

D'altra banda, manté el seu restaurant més reputat, el Puertalsol, que està ubicat a la terrassa d'El Corte Inglés de la Puerta del Sol de Madrid, en ple centre. En teoria, es tracta d'un establiment de renom, amb bones vistes i un menú dissenyat pel famós xef.

No obstant això, TripAdvisor, un dels portals de ressenyes per a locals d'hostaleria, recull les opinions dels usuaris, i el restaurant de Chicote queda una mica curt.

Sobre les cinc estrelles de puntuació màxima a què es pot aspirar es queda amb tres i, malgrat que molts usuaris ho defineixen com bo, altres tants clients han donat opinions que el deixen una mica en evidència.

Restaurant Puertalsol Madrid / TripAdvisor

Restaurant Puertalsol Madrid / TripAdvisor

En efecte, aquest restaurant terrassa es caracteritza per les seves vistes a un dels llocs més emblemàtics de la capital espanyola. Però per a molts, la panoràmica que ofereix no justifica el preu ni el servei, que ha estat durament criticat.

"Mal lloc", "Menjar dolent i car", "La vista no justifica el preu"

Un usuari comença així, tal qual: "Mal lloc amb menjar dolent i car. La vista no justifica el preu", per continuar assegurant que no ho recomana i que no pensa tornar.

I no és l'únic que arremet contra el menjar: "Pobres gambes vermelles, quin final van tenir en ser tan mal cuinades", comença un altre client.

Continua sentenciant que el menú degustació és "de vergonya" i acaba amb el refranyer espanyol: "Una vez y no más, Santo Tomás. Tota una decepció".

Un tercer assegura que un sopar en parella va quedar esguerrat per culpa de l'establiment.

Primer, reforça els arguments contra el menjar: "Bastant normalet, al meu barri posen millors entrants, i de segon la meva parella va demanar la carn de vaca i era molt dura".

A més, tira per terra fins i tot el reclam més gran, les vistes: "em van asseure en una taula alta mirant a una paret i un ventilador". I finalitza, com tants d'altres assegurant que no "s'ho recomanaria a ningú".

Esperes eternes, servei deficient i errors amb la comanda

Dels 159 comentaris que el valoren com "Dolent" i dels 188 que ho fan com "Pèssim", un gran número coincideix que el pitjor és el servei.

"Des que hem acabat el segon fins a les postres han passat 25 minuts i després de demanar el cafè n'han passat uns altres 15... I clar, com ja era el moment de deixar la taula per al següent, el compte i cap a casa sense cafè", denuncien.

Ni tan sols serveixen les reserves, pel que cosa sembla, segons un client: "Reservat amb dos mesos d'antelació, taula sense vistes, tres hores per poder finalitzar el menjar, segons cambrer per fallades de la cuina. La taula del costat va marxar sense finalitzar el menú".

"A mi no em compliqueu" i consumició mínima per fer caixa

"Horrible és poc", en titula un altre: "Tot just arribar, malgrat tenir reserva, hem hagut d'esperar. A l'hora de demanar, el cambrer ha estat desagradable, tractant-nos com a inútils per no entendre la carta i amb una frase 'a mi no em compliqueu'. No només això, sinó que el menjar ha trigat més d'una hora a arribar, vam demanar pa que mai no va arribar i amb les postres un error, ens en van portar unes de diferents de les demanades. Per a la quantitat i qualitat tan mediocre i ridícula ens ha tocat pagar un ronyó. Sens dubte no tornaré", sentenciava.

Finalment, n'hi ha que directament ataca Chicote, assegurant que "hauria de passar a fer un cop d'un ull amb tot el que diu". "Anàvem amb moltes expectatives i ens han aixafat, molt car per al que ofereixen". Continua criticant el vi, que era "dolentíssim", i el cafè, "una barbaritat de car" i acaba reflectint que va quedar sorprès davant d'una escena que va presenciar.

Alberto Chicote, sota una pluja de crítiques

"Una parella va preguntar que si podia prendre cafè i se'l van negar perquè la consumició mínima per a la terrassa és de 10 euros per persona, quan no sabien si anaven a prendre alguna cosa després, el cas és que molt decebedor. Molt predica Chicote en els seus programes i hauria de fer un tomb pel seu restaurant", finalitza.

Alberto Chicote en 'Et el vas a menjar' / La Sexta

Alberto Chicote en 'Te lo vas a comer' / La Sexta

Sembla que Alberto Chicote, malgrat l'èxit del seu programa Te lo vas a comer, en el que destapa fraus culinaris com cucs il·legals, productes "artesans" i "casolans" falsos, haurà de revisar el seu famós Puertalsol per evitar que li continuïn plovent les crítiques.