Els Bombers de la Generalitat han tingut una matinada de dijous molt moguda a la ciutat de Sabadell. En només deu minuts de diferència, els equips d'emergència han hagut d'actuar en fins a quatre incendis d'illes de contenidors a la cocapital del Vallès Occidental, tots ells al barri de Gràcia. El primer avís s'ha rebut a les 4.24 hores per un foc al carrer Pau Claris. Les flames han cremat una bateria de contenidors, una moto, dos turismes, la instal·lació elèctrica de la façana d'una nau i l'enllumenat del carrer. Amb prou feines s'havia donat el primer avís, que a les 4.27 hores ha arribat el segon. En aquesta ocasió ha cremat un contenidor al carrer Manso, a molt poca distància de l'altre.

L'onada d'incendis, però, no acabava aquí. Només tres minuts després, a les 4.30 hores, arribava un tercer avís per un altre incendi que ha afectat un contenidor i uns cartons a tocar de la façana d’una nau del carrer Reina Elionor. Si això no fos prou, a les 4.34 hores, deu minuts després del primer avís, encara se n'ha rebut un quart. Aquesta vegada les flames han tornat a afectar un contenidor al carrer Manso, la mateixa on s'ha produït el segon incendi. Una dotació dels Bombers s'ha encarregat d'extingir tots els focs, sense que cap persona hagi resultat ferida.

Castellar del Vallès també pateix una crema de contenidors

La de Sabadell no ha estat l'única onada de crema de contenidors al Vallès Occidental aquesta setmana. La matinada del passat dimarts, Castellar del Vallès va ser escenari d'un episodi similar. En aquella ocasió es van declarar dos incendis en dos indrets molt propers entre ells. En el primer, a la plaça del Forjador, van cremar quatre contenidors, mentre al segon, al carrer Doctor Josep Portabella, en van cremar cinc. Els Bombers van haver d'intervenir per apagar les flames, que tampoc van deixar cap afectació personal. La Policia Local va obrir una investigació del que tot apunta va ser una bretolada.