Una tragèdia ha desolat una família de la localitat de Duxbury, a Massachusetts (Estats Units). Una dona ha assassinat als seus dos fills petits, de 3 i 5 anys, estrangulant-los amb les seves pròpies mans abans de llançar-se per la finestra en un intent frustrat de suïcidi. Abans, però, també havia intentat matar el seu fill més petit, un nadó de només vuit mesos, i ha acabat detinguda acusada d’un delicte de parricidi.

El pare els va trobar inconscients

L'arrestada, de 32 anys, estava a soles amb els seus fills en una de les habitacions de la casa familiar situada a pocs quilòmetres de Boston. Per causes desconegudes, la dona hauria asfixiat la seva filla de 5 anys i al seu fill de 3, escanyant-los amb les seves pròpies mans abans de tractar de fer el mateix amb el benjamí, un bebè de vuit mesos. Després de cometre el crim, l'acusada es va llançar per la finestra en un clar intent de posar fi a la seva vida.

El seu marit, el qual es trobava en aquell moment en una altra zona de l'immoble, va adonar-se que alguna cosa anava malament en sentir uns sorolls que procedien d'una de les habitacions del pis superior. En entrar a l'habitació, va veure els seus fills inconscients a terra i que la seva dona havia saltat per la finestra. Immediatament, va trucar als serveis d'emergència, els qui van traslladar la mare i els tres nens a l'hospital més proper.

Una possible psicosi

Segons el fiscal del districte, Tim Cruz, en arribar a l’hospital els dos nens ja eren morts. Tant la mare com el nadó van ser ingressats en estat molt greu, i la dona va quedar sota arrest policial tot i continuar ingressada en el centre mèdic.

La policia va obrir una investigació que va confirmar la mort dels petits a mans de la seva mare. Per altra banda, també estan intentant esbrinar què ha pogut motivar la detinguda a cometre aquest crim. Les primeres hipòtesis podrien apuntar al fet que la dona patís un brot psicòtic a conseqüència de la depressió postpart que li havien diagnosticat després del naixement del seu últim fill.