Una nena de 6 anys de Livonia, a Michigan, Estats Units, va emborratxar diversos companys de la seva classe de preescolar, on tenen entre 4 i 6 anys, en portar una ampolla de tequila i compartir-la amb els seus amics a l'hora del berenar dijous passat. Davant de l'actitud dels nens, la professora va trucar als serveis de toxicologia i va avisar els pares, que han denunciat públicament els fets i estan profundament indignats amb les negligències que han provocat el succés.

Una nena porta tequila a l'escola infantil

Tot es remunta a dijous passat a la localitat de Livonia, en l'estat de Michigan. Una nena de sis anys va portar a l'escola infantil Grand River Academy una ampolla de tequila amb sabor a margarita de maduixa de la marca José Cuervo que tenia una graduació alcohòlica del 10% i a l'hora del descans per berenar, el va compartir amb els seus amics. Segons informen mitjans locals, va repartir la beguda en vasos de plàstic i els el va donar a uns altres quatre nens, que van beure al voltant de cinc glops.

Nens arxiu|arxivament
Diversos nens es van emborratxar amb el tequila que va portar la nena / Arxiu

Després de beure el que pensaven que era un suc, la nena que havia portat el tequila els va dir que era alcohol i un dels afectats va avisar una professora, que va requisar la beguda. I davant del comportament estrany dels nens, que estaven marejats i atordits, va trucar als serveis d'emergències per comprovar la intoxicació. Una de les nenes emborratxades era la filla d'Alexis Smith, una mare que ha denunciat als mitjans locals el que va passar.

Quatre nens s'emborratxen en beure alcohol en l'escola

Va rebre la trucada des del centre escolar i la van informar que la seva filla havia consumit alcohol i ella es va escandalitzar: "Em van passar tota mena d'idees pel cap com 'i si estava obert abans que la nena el portés? Quant costava aquesta ampolla i qui se la va vendre?'", declarava al canal Fox 2. L'escola la va informar llavors que l'ampolla tenia el tequila barrejat amb una altra beguda no alcohòlica i dolça, però no van poder explicar-li com podia haver passat això.

Alcohol Festa Alacant
La nena va confessar més tard que era alcohol / Arxiu

Smith continuava denunciant al mateix mitjà: "La meva filla pren una medicació i cap nen no hauria de poder beure, podria haver passat una cosa greu". Davant de la trucada, va acudir corrent a buscar la seva filla, de cinc anys, a l'escola i a la tarda el director va enviar una carta dirigida als pares del centre assegurant que "es prendran mesures disciplinàries d'acord amb el codi de conducta estudiantil". Arran dels fets, l'escola va tancar divendres.

"És esquinçador", rematava Smith. "Sento que el seu primer any de preescolar ja va ser trencat a causa de la covid i situacions com aquesta l'estan empitjorant". Els administratius del col·legi han assegurat als mitjans locals que la situació s'ha abordat, però no han pogut compartir els detalls a causa de les lleis de privacitat dels estudiants. Les mesures aniran dirigides als pares de la nena implicada, que va agafar l'ampolla presumptament de casa seva.