Investiguen la mort d'una nena de cinc anys que ha perdut la vida després de caure en una piscina d'una casa de la Bisbal de l'Empordà (Baix Empordà).

Una nena de cinc anys mor ofegada a la Bisbal de l'Empordà

Tot ha començat aquest dilluns al vespre en una casa del carrer del Carme de la Bisbal de l'Empordà: una nena de cinc anys ha caigut a la piscina de l'habitatge i, immediatament, ha estat traslladada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ha acabat morint a conseqüència de l'ofegament.

Es cola en una casa i cau a la piscina

El lloc on han passat els fets, no és la casa de la víctima i la petita ha entrat a l'habitatge per un forat i ha caigut a la piscina. De fet, han estat els mateixos propietaris de la casa els qui han avisat a Emergències 112 quan han vist la nena a l'aigua, segons explica el Diari de Girona.

Fins a l'habitatge, s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local de la Bisbal de l'Empordà i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han practicat les maniobres de reanimació cardiopulmonar a la menor i, posteriorment, han activat un helicòpter per traslladar-la a l'hospital. Tot i els esforços per rescatar-la, malauradament, ha mort per culpa de l'ofegament.

Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Una nena de 5 anys mor ofegada en caure a una piscina a la Bisbal de l'Empordà (Baix Empordà) / Mossos d'Esquadra

Investigació oberta per esclarir els fets

Encara que tot apunta que ha estat una mort accidental, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que no descarten cap hipòtesi.

Nen de dos anys mor ofegat a Còrdova

Malauradament, aquest no és l'únic cas d'un menor que mor ofegat en caure a la piscina i, de fet, fa un parell de mesos, a un nen de dos anys de Còrdova li va passar el mateix: accidentalment, va caure a la piscina del seu domicili i va perdre la vida, fet que va causar gran commoció a Andalusia.