Bèlgica està de dol per la mort d'una nena de 14 anys: s'ha suïcidat després de ser violada en grup per cinc joves, tres d'ells menors d'edat, en un cementiri: van compartir vídeos de l'agressió per xarxes socials.

La van violar en grup en un cementiri de Bèlgica

Els fets van passar el 15 de maig en el cementiri Wester a Mariakerke, un poble de Bèlgica. La menor havia quedat amb un amic al cementiri i, quan va arribar al lloc dels fets, es va trobar amb quatre joves més que la van violar.

Tres violadors són nois menors d'edat

Els violadors són tres nois de 14 i 15 anys i dos joves de 18 i 19 anys que, a més de violar la menor, van gravar l'agressió sexual i la van difondre per xarxes socials. Quatre dies després, la víctima, es va suïcidar.

Van compartir vídeos de la violació grupal per internet

La Policia va obrir una investigació per intentar esbrinar qui eren autors de la violació i, finalment, els van aconseguir identificar: dos d'ells eren germans. Els cinc joves van ser detinguts per, presumptament, haver agredit sexualment una menor i haver compartit imatges de la violació grupal per internet.

Violación / Pixabay

Cinc detinguts per haver violat una nena de 14 anys a Bèlgica: la víctima es va suïcidar en veure que havien compartit l'agressió sexual per internet / Pixabay

La menor se suïcida després dels fets

"Coneixíem a la víctima: la meva dona li feia classes i, de tant en tant, venia a casa", explica Dennis Dierick, l'alcalde del poble, que ha aprofitat l'ocasió per mostrar el seu rebuig cap a la violació i conseqüent suïcidi de la menor.

Els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Els cinc acusats es podrien enfrontar a penes de presó i sancions econòmiques molt elevades per, presumptament, haver violat en grup una noia menor d'edat, haver difós l'agressió sexual a xarxes socials i que, en conseqüència, ella se suïcidés.