Els Estats Units estan vivint una autèntica crisi pel que fa als tirotejos amb armes de foc. Des de principi d'aquest any 2023, ja se n'han produït més de 200 i no hi ha dia que no passi sense haver-n'hi un. Un dels últims ha deixat greument ferida una nena de 14 anys que només estava jugant a fet i amagar quan ha rebut un tret al cap. Els fets es van produir aquest diumenge al matí a Starks, una població rural de Louisiana, molt a prop de la frontera amb Texas. Segons han explicat des de l'oficina de policia, diverses persones van alertar els serveis d'emergències en sentir el que semblaven les detonacions d'una arma de foc.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius policials, que van trobar una nena ferida a terra i perdent abundant sang. En inspeccionar-la, van veure que tenia un impacte de bala a la part posterior del cap. La menor va ser estabilitzada al lloc dels fets i, posteriorment, traslladada d'urgència a un centre hospitalari, on va ingressar en estat greu. Tot i això, no es tem per la seva vida.

Disparada mentre jugava a fet i amagar amb els amics

La menor va ser tirotejada, segons han detallat des de l'oficina del xèrif de Calcasieu Parish, quan estava jugant amb uns amics a fet i amagar. Els joves s'anaven amagant als jardins de les diverses cases de la urbanització per tal que fos més difícil que els trobessin, però en el cas de la víctima això va estar a punt de constar-li la vida. Un dels veïns, un home de 58 anys, va explicar als policies que ell havia estat l'autor del tret. Va assegurar que havia vist unes ombres al jardí de casa seva, va agafar la pistola i va començar a disparar perquè li semblava que era algú que estava fugint. L'home ha estat detingut acusat d'agressió amb l'agreujant d'utilització d'arma de foc.