Un nen de set anys resulta ferit de bala en un tiroteig en Lo Pagán, Múrcia. Els tiradors anaven dins d'un cotxe i van fugir.

Ferit un nen de set anys en un tiroteig a Múrcia

Aquest dimarts a la tarda, al carrer Chamartín de la població costanera de Lo Pagán, a San Pedro del Pinatar, un cotxe va passar pel carrer i va baixar les finestretes.

De sobte, van efectuar diversos trets cap al carrer, deixant ferit a un nen de set anys, que passejava per la via pública amb un familiar.

Després de diverses trucades a Emergències, els testimonis van explicar que el vehicle va fugir després de disparar diverses vegades.

Al lloc es va desplaçar una ambulància per atendre el nen, que havia resultat ferit a la cama.

De moment la seva vida no està en perill i la ferida no era greu. Va ser traslladat pels sanitaris a l'Hospital General Universitari Los Arcos del Mar Menor.

Els pistolers a la fuga: en recerca i captura

També va acudir al lloc dels fets la Guàrdia Civil, que serà l'encarregada d'investigar els fets.

Ara, la prioritat és identificar els tiradors, detenir-los, i que passin a disposició judicial. Testimonis van declarar al cos militar, segons informa La Opinión de Murcia, que al cotxe hi havia diverses persones d'origen magribí i que l'arma que van utilitzar era d'aire comprimit.

Guàrdia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil busca als tiradors que van ferir un nen de set anys a la localitat de Lo Pagán, en Múrcia / Europa Press

Podria tractar-se d'una baralla entre bandes i que una de les bales perdudes impactés contra el nen.