Un nen de només cinc anys cau de la finestra de casa seva en un pis 12 i, sorprenentment, sobreviu. El nen estava sol a casa quan va passar i va ser una veïna qui va atendre el nen fins que van arribar els sanitaris. Les càmeres de seguretat ho van gravar tot.

Un nen de 5 anys cau del pis 12 d'un edifici a Rússia

Les càmeres de seguretat serveixen per captar crims i delictes, però de vegades també graven moments èpics que es converteixen en històries increïbles o vídeos virals.

En aquest cas, una càmera d'un carrer de Rússia va enregistrar com un nen de 5 anys queia des de la finestra de casa seva, en la planta número 12.

Niño Rusia 12 plantas / Twitter

Una dona ajuda el nen de cinc anys que va caure del pis 12 a Rússia / Twitter

L'aparatosa caiguda acaba al terra del carrer, cobert per una gruixuda capa de neu que salva la vida del menor.

Després del cop, però, es pot veure com el nen no es mou i queda inert sobre la neu durant uns instants angoixosos.

Tanmateix, a poc a poc comença a moure's, arrossegant-se. S'intenta aixecar, però no pot, sembla que les cames li fallen.

Sobreviu després de caure de la finestra de casa seva

I és llavors quan una dona que passa pel carrer se n'adona de la situació i s'apropa al nen, que ha aconseguit quedar-se estirat mirant cap a dalt.

La veïna li posa un capell de llana perquè no passi fred i avisa els serveis d'emergències.

 

Altres persones s'apropen per tapar el nen amb jaquetes i esperar els sanitaris, que acudeixen amb la llitera per portar el nen d'urgències a l'hospital, on va necessitar tres intervencions quirúrgiques.

Miraculosament es troba fora de perill i ara s'investiga com va poder accedir a la finestra i com és que estava sol a casa sent tan petit.