Un nen de només cinc anys ha resultat ferit de gravetat després que una moto l'envestís i l'atropellés aquesta tarda a Barcelona. L'accident s'ha produït poc després de les tres de la tarda, i petit ha estat traslladat d'urgència a l'Hospital Sant Pau, en estat greu. 

L'Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana de la ciutat han confirmat a ElCaso.cat que avui divendres 10 de juny, passades les tres de la tarda, una moto ha envestit un nen de tan sols cinc anys i l'ha deixat ferit de gravetat. L'atropellament ha tingut lloc al carrer Badajoz de Barcelona. 

Tres unitats del SEM s'han desplaçat per atendre el nen

Els serveis d'emergències, en rebre l'avís de l'atropellament, han desplaçat tres unitats terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per tal que atenguessin el nen i comprovessin el seu estat. El menor ha estat traslladat d'urgència a l'Hospital Sant Pau donat el seu estat de gravetat. 

S'ha obert una investigació

Per ara, ni la Guàrdia Urbana ni l'Ajuntament de Barcelona han pogut proporcionar més informació sobre l'incident a aquest mitjà, i no han confirmat aspectes com ara la velocitat a la qual circulava el conductor de la motocicleta, o si l'han localitzat i detingut. Les autoritats han obert una investigació per tal d'esclarir els fets.