Corella (Navarra) està de dol per la mort d'un nen de 3 anys que s'ha intoxicat amb aigua oxigenada en una tribu religiosa. La Policia Foral ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest accident, que han causat gran commoció a tot arreu.

Els fets han passat aquest dijous a Corella, un municipi de poc més de 7.000 habitants a prop de Navarra. Emergències 112 va rebre l'alerta a les 13:05: els avisaven d'un nen greument ferit en una finca situada al quilòmetre 6 de la carretera NA-6920, segons explica el Diari de Navarra.

Van intentar reanimar el nen de 3 anys, però va acabar morint

Immediatament, es van traslladar els efectius de la Policia municipal de Corella, la Policia Foral i set sanitaris, que van estar durant més de 40 minuts intentant reanimar el petit. No obstant això, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint al cap de poca estona.

Investigació oberta per esbrinar les causes d'aquesta mort accidental

La Policia Judicial de Tudela ha obert una investigació per esbrinar les causes de la mort del menor i, segons les primeres hipòtesis, es tracta d'una mort accidental.

Intoxicat amb aigua oxigenada industrial

El petit ha mort intoxicat en prendre, de manera accidental, aigua oxigenada industrial, que té una composició molt més alta a la que s'utilitza en els envasos convencionals. La víctima és un nen que vivia en una tribu autogestionada anomenada Las Doce Tribus.

La família de la víctima està molt implicada en el poble

"Lamentem profundament la seva mort i hem de saber què ha passat. Posarem a disposició de la família tots els recursos que necessitin", explica l'alcalde de Corella, que ha aprofitat l'ocasió per explicar que la família de la víctima està molt implicada en el municipi i que acostumen a muntar parades de fira per vendre productes ecològics.

"Sempre que des de l'ajuntament hem demanat ajuda per qualsevol cosa, participen encantats", conclou l'alcalde del municipi, que encara no dona crèdit al tràgic desenllaç.

Mudanza / @policiaforal_na
La Policia Foral de Navarra investiga la mort d'un nen de 3 anys que s'ha intoxicat prenent aigua oxigenada d'ús industrial en una tribu religiosa de Corella (Navarra) / @policiaforal_na

Apareix mort un nen de 10 anys en una bassa del golf El Prat de Terrassa

Malauradament, aquest no ha estat l'únic nen que ha mort en els darrers dies a Espanya. Aquest divendres de matinada els Bombers i els Mossos d'Esquadra han trobat el cadàver d'un nen de 10 anys a la zona del Reial Club Golf El prat de Terrassa (Vallès Occidental). El nen va entrar juntament amb tres menors més a una zona de bany prohibit i va desaparèixer fins que, al cap d'unes hores, han trobat el seu cos.