L'incendi d'un habitatge al nucli de la Pineda de Vila-seca, al Tarragonès, ha deixat ferit un nen de 3 anys que hi vivia. Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la nit, quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu. Els serveis d'emergències van rebre l'avís d'un incendi en un pis d'un edifici de cinc plantes del carrer Marcos Redondo d'aquest municipi de la Costa Daurada. Ràpidament, es van activar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat per apagar les flames, així com efectius sanitaris del SEM per atendre possibles ferits i patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.

Les quatre persones que resideixen a l'habitatge, una parella i els seus dos fills menors d'edat, van poder sortir del pis pel seu propi peu. Tot i això, quan els sanitaris desplaçats fins al lloc els van atendre, van comprovar que un dels menors, un nen de 3 anys, havia resultat ferit amb una intoxicació per inhalació de fum, motiu pel qual se'l va traslladar a un centre hospitalari per rebre atenció mèdica. El seu estat és menys greu i ben aviat estarà recuperat. 

El foc es va iniciar accidentalment en un matalàs

Els Bombers de la Generalitat van poder apagar les flames en poc menys d'una hora i cap a dos quarts d'onze de la nit la situació ja estava controlada. Tot i que en un primer moment es va optar per retirar la custòdia dels nens als seus pares per aquest succés, ràpidament se la van retornar en comprovar que l'incendi havia estat accidental i s'havia originat de forma fortuïta en un matalàs. Tot i això, els serveis d'emergències els van recomanar que seria millor no passar la nit a l'immoble perquè encara hi havia acumulació de fum, així que la Policia Local de Vila-seca es va fer càrrec de la família per trobar-los un lloc on poder allotjar-se.