Enxampen un nen de 14 anys conduint un cotxe i saltant-se el toc de queda a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

Nen de 14 anys conduint a Vilanova i la Geltrú

Els fets van passar divendres a la nit quan els agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú van aturar un vehicle, ja que s'estava saltant el toc de queda. El que no imaginaven els policies era que a l'interior del vehicle, veurien que el conductor era un nen de 14 anys.

Policía Local Vilanova i la Geltrú / Twitter PLVNG

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú (Garraf) enxampa un nen de 14 anys conduint un cotxe i saltant-se el toc de queda / Twitter PLVNG

Els acompanyants tenien 14 i 15 anys

Per si no fos poc, no anava sol: els seus acompanyants eren dos amics de 14 i 15 anys, segons informa la Policia Local de Vilanova i la Geltrú al seu compte de Twitter. A més, els agents han compartit una foto del conductor, el qual estaria posant en perill tant la seva pròpia vida com la de la resta d'usuaris de la via.

El tuit ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i tothom ha comentat com d'irresponsable els sembla l'actitud i, més que culpar el conductor, pensen que la culpa és dels pares del nen: "Els verdaders culpables són els pares", comenta un usuari indignat.

Nen de 9 anys conduint a Sitges

Per surrealista que sembli, no és la primera vegada que enxampen un nen menor d'edat conduint pel Garraf i, de fet, fa unes setmanes, la policia va multar una dona de 40 anys, ja que va deixar que el seu fill de 9 anys conduís el cotxe amb un bebè a dins i, per aquest mateix motiu, s'enfronta a un delicte greu contra la seguretat viària.