Un nen de 12 anys ha matat un lladre que havia entrat a robar a casa de la seva àvia, a Goldsboro, Carolina del Nord. Els atracadors van exigir diners i van disparar a Linda Ellis a la cama abans d'escapar. Durant la seva fugida, el net d'Ellis va disparar i va abatre un dels intrusos, un jove de 19 anys.

Mata el lladre que va entrar a robar a casa de la seva àvia

Dos lladres emmascarats van entrar a casa de Linda Ellis, a Goldsboro, al voltant de la una de la matinada de dissabte. Exigien diners i després d'un enfrontament van disparar a la dona de 73 anys a la cama.

Linda Ellis / @mlozanoabc11

Linda Ellis / @mlozanoabc11

El net d'Ellis va respondre a l'assalt disparant als dos intrusos. Durant la seva fugida, el menor va disparar a Khalil Herring, de 19 anys, que va ser trobat més tard abatut en un carrer proper. El jove va ser traslladat a Wayne UNC Health Care, on va morir a causa de les seves ferides. Linda també va ser traslladada a l'hospital a causa del tret que va rebre. 

"Obro la porta i van entrar a casa... Un tipus tenia una pistola. Simplement em van tirar a terra", relata el fill de l'anciana i oncle del menor, Randolph Bunn. "Linda era a la cuina, no sé per què li van disparar", afegeix. Per explicar la reacció del menor, Randolph afirma que "l'intrús acabava de disparar a la seva àvia, i també li hauria disparat a ell i a mi, ens hauria matat a tots", recull ABC11.

No s'anticipen càrrecs contra el menor

La policia va trobar proves de que efectivament Herring era un dels dos homes emmascarats que van entrar a la casa. "L'evidència preliminar suggereix que Khalil Herring va ser un dels dos intrusos emmascarats i que va rebre un tret durant el robatori", van explicar les autoritats en un comunicat. "Un menor de 12 anys d'edat, ocupant de la residència, va disparar contra els sospitosos amb una arma de foc en defensa pròpia, la qual cosa els va obligar a fugir de la zona".

La policia de Goldsboro va dir que no s'anticipen càrrecs contra el nen de 12 anys, però la investigació està en curs.