Erling Haaland és un dels noms del moment. El davanter del Borussia Dortmund és el desig d'alguns dels millors equips d'Europa i tot apunta que aquest estiu hi haurà una gran licitació per intentar que el noruec abandoni Alemanya per fitxar per un dels grans clubs d'Europa.

L'interès dels millors equips del món no és nou. El davanter noruec fa un parells d'anys que és a les agendes dels directors esportius i ha demostrat en el Borussia Dortmund que és un davanter capacitat per liderar un projecte. Les seves xifres no deixen indiferent ningú, amb l'equip alemany ha jugat 75 partits en els quals ha marcat 76 gols i ha donat 15 assistències.

És extremadament normal que els rumors sobre fitxatges es multipliquin al gener, els clubs tenen un mes per fitxar i alguns comencen a preparar les operacions que abordaran al mercat d'estiu que comença l'1 de juliol i acaba 31 d'agost. En el cas de Haaland, els equips que semblen interessats són el Reial Madrid, el Barça, el Paris Saint-Germain, el Manchester City i el Manchester United.

Els negocis del futbolista noruec

Erling Haaland ha començat a invertir en alguns negocis fora del futbol. El noruec està interessat a generar una nova font d'ingressos extra que pugui compaginar amb la seva carrera esportiva, que acaba de començar i apunta que serà llarga i reeixida.

El noruec s'ha convertit en accionista i ambaixador de l'empresa Hyperice. Aquesta companyia es dedica a investigar i realitzar millores en les rutines de les recuperacions de les lesions musculars. Intenten ajudar els esportistes d'elit que recuperin el seu nivell físic de forma ràpida i eficaç quan tenen algun problema muscular.

Haaland EP (2)

Erling Haaland / Europa Press

L'empresa ha iniciat una ambiciosa campanya de màrqueting amb què pretenen expandir la seva influència en Espanya, Itàlia, el Regne Unit, França i Portugal. De fet, ja han començat a treballar amb el Tottenham anglès i el seu equip mèdic.

Aquesta entitat, amb seu a Irvine (Califòrnia) és una de les pioneres al sector de la recuperació muscular i molts esportistes han decidit invertir en ella. L'estrella de la NFL, Patrick Mahomes, la tennista Naomi Osaka, el jugador de l'NBA, Ja Morant i el jugador de baseball Fernando Tatis Jr són alguns dels seus inversors més il·lustres.

El futbolista és un enamorat de Marbella

El jugador va comprar el 2020 una mansió a la ciutat de Marbella. Sempre que té vacances intenta anar a la ciutat malaguenya a la recerca d'un millor clima i tranquil·litat. Es tracta d'un municipi en el qual molts dels esportistes més rics del món han ubicat la seva residència, com el tennista Novak Djokovic.

De fet, Erling Haaland ha estat recentment a Marbella, passant les seves vacances de Nadal. Fins i tot se li va poder veure en una festa a la Nit de Cap d'Any, alguns mitjans afirmen que li va comentar a uns veïns que l'any que ve jugaria a Espanya, la qual cosa limita les seves opcions a Reial Madrid i Barcelona.

Haaland va estar a Marbella durant el confinament i aquest any va decidir tornar a la ciutat andalusa per recuperar-se d'una lesió que el va tenir diversos mesos sense poder jugar. De fet, va arribar a utilitzar les instal·lacions de Marbella Football Center per a la seva recuperació i es va fotografiar sostenint una samarreta del Marbella.