La Policia Local de Màlaga ha detingut una dona de 44 anys a Huelin (Màlaga) per presumptament colpejar el seu marit a la cara amb un martell en presència del seu fill menor de 5 anys després d'una discussió familiar.

Auxili amb el rostre ensangonat

L'esdeveniment va tenir lloc divendres passat poc abans de la mitjanit quan un home va acudir a l'alberg municipal de la ciutat demanant auxili amb el rostre ensangonat, relata el Diario Sur.

Els responsables de l'alberg van trucar els serveis municipals de la policia. Els agents van interrogar el ferit i van comprovar que les ferides eren fruit d'una agressió de la seva parella amb un martell. La víctima va relatar com després d'una discussió la dona es va abalançar sobre ell i el va colpejar amb el martell.

Confessió i reincidència

Quan la policia va acudir al domicili el menor va explicar de forma espontània que la seva mare havia agredit el seu pare i li havia fet sang. La dona va confirmar l'agressió però va assenyalar que s'havia produït en el transcurs d'una baralla i ell s'havia posat violent, afegeix Diario Sur.

Segons la víctima, no és la primera vegada que succeeix una agressió semblant. Un parell de setmanes abans la dona l'hauria colpejat amb el mateix martell al cap però l'home no va denunciar per por, segons la seva versió.

La policia ha detingut la dona i el menor roman sota custòdia del pare, a falta de concloure la investigació.