Els Mossos d'Esquadra busquen un motorista que aquesta tarda ha atropellat un agent de Trànsit en un control a l'N-II a la zona de Lleida al voltant de les quatre de la tarda, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Els agents de Trànsit dels Mossos han enxampat el motorista fent una infracció al voltant de les quatre de la tarda i quan l'han volgut aturar el motorista ha fet cas omís a les indicacions policials i s'ha escapat.

Escapat dels Mossos

En un segon control, que s'ha organitzat per intentar caçar el motorista, el conductor tampoc s'ha aturat i en la fugida ha atropellat un agent dels Mossos d'Esquadra de Trànsit, que ha quedat ferit lleu. S'ha iniciat una persecució per enxampar la motocicleta, però després de diversos quilòmetres, els policies li han perdut la pista a Alcarràs.

Tot i que s'ha avisat a més patrulles i s'han fet alguns tancaments, ha estat impossible caçar el conductor escàpol. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar el conductor i poder-lo detenir. Comandaments de la Regió de Trànsit de Ponent s'han dirigit fins a la zona de l'accident per interessar-se per l'estat de salut de l'agent ferit. Segons fonts policials, lleu. El motorista dels Mossos d'Esquadra ha patit rascades.

Investigació per caçar el motorista

El Grup de Recerca de Dades (GRD) de Trànsit dels Mossos, una unitat que s'encarrega d'investigar accidents i de poder identificar vehicles que marxen dels llocs dels accidents, analitzarà totes les dades recollides pels agents i possibles imatges de les càmeres de seguretat per tal de poder localitzar la matrícula i identificar l'autor de l'atropellament.