Un noi de 16 anys ha mort aquest dijous a la tarda en un accident de moto que ha tingut lloc al terme municipal del Port de la Selva, a l'Alt Empordà. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de quatre de la tarda en el tram urbà de la carretera GI-612 que travessa el municipi, quan la víctima ha perdut el control de la moto que conduïa i s'ha sortit de la via de forma fatídica i patint lesions de molta gravetat.

Després de ser alertats, s'han activat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Bombers de la Generalitat, agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Municipal del Port de la Selva. Malgrat els intents per reanimar el menor, els professionals sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida i han acabat confirmant la seva defunció a causa de la gravetat de les ferides. 

S'ha obert una investigació per tal de determinar les causes i els motius pels quals el ciclomotor en què viatjava la víctima ha acabat sortint-se de la via. A conseqüència de l'accident, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, la carretera GI-612 ha quedat tallada en els dos sentits de la circulació a l'entrada del Port de la Selva. El tràgic succés ha generat una gran commoció en aquest petit municipi de poc més de 1.000 habitants, sobretot perquè la víctima encara no havia arribat a complir la majoria d'edat.

Dos morts en un accident de moto a l'Alt Empordà en dues setmanes

La mort del noi de 16 anys aquest dijous no ha estat l'única d'un motorista a l'Alt Empordà en les últimes dues setmanes. El passat 9 d'abril, un home de 51 anys també va perdre la vida a conseqüència de les greus ferides que va patir en un accident al pas de la carretera N-IIa per la localitat de Figueres. La moto en la qual viatjava va xocar contra un cotxe i va quedar-hi atrapat a sota. Els Bombers el van haver de rescatar, però ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.