Els Mossos d'Esquadra troben el cos sense vida d'una dona al pantà d'Utxesa, al Segrià. Se sospita que podria ser una dona, veïna del barri de la Bordeta de Lleida, que va desaparèixer fa una setmana al canal de Seròs.

Troben el cadàver d'una dona al pantà d'Utxesa

El cos de policia catalana informa que una de les seves unitats canines han trobat aquest  dimarts al migdia un cos sense vida al pantà d'Utxesa, al Segrià. S'ha rebut l'avís de la troballa abans de dos quarts de dues de la tarda i serà l'autòpsia l'encarregada de determinar la identitat i circumstàncies de la seva mort.

I és que, tot i que encara no s'ha confirmat, se sospita que podria ser una dona de 62 anys, veïna del barri de la Bordeta de Lleida, que va desaparèixer al canal de Seròs fa una setmana. La dona hauria caigut al canal dimarts passat, 7 de setembre, per causes que es desconeixen i des de llavors un operatiu format per Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat la buscava.

Investiguen com va morir i si és la dona desapareguda a la Bordeta

La recerca ha comptat amb bussejadors, helicòpters i unitats canines, entre d'altres.

Totes les hipòtesis estan obertes i els Mossos hauran de confirmar com va ser la seva mort.

Des del principi de la recerca es buscava el perquè de la desaparició de la dona o com va caure al canal del Seròs.

Busquen la Camila, de sis anys, desapareguda a Caldes de Montbui

Avui una altra desaparició s'ha fet pública a Caldes de Montbui, on un pare denuncia que la seva exparella s'ha emportat la filla en comú a Rússia, en el que podria ser un cas de segrest parental.

La Camila té sis anys i fa quinze dies que el seu pare la busca, desesperat. La nena, que es diu Camila Rebecca Quezada Sldorkevich, té la doble nacionalitat russa i xilena. Tot va començar el 2017, quan els pares de la nena es van separar i ell va demanar la custòdia compartida, però la seva exdona s'hi va negar.

Sustracción parental / Cedida

Camila i el seu pare / Cedida

A més, el va denunciar per violència de gènere, tot i que aquesta denúncia es va acabar arxivant per falta de proves.

Possible segrest parental: podria estar a Rússia

Després del confinament, que la nena va passar amb la mare, van acordar que a partir del juny 2020 la custòdia passaria a ser compartida. Però la dona va començar a interposar denúncies contra l'home per presumptes abusos sexuals a la nena, que també es van acabar arxivant.

Camila Rebecca Quezada Sldorkevich / SOS Desaparecidos

Camila Rebecca Quezada Sldorkevich / SOS Desaparecidos

Va ser el passat 31 d'agost quan el pare va anar a buscar a la nena a casa la mare a Caldes de Montbui i es va trobar que no hi havia ningú al seu interior.

Va ser llavors quan va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra com un presumpte cas de sostracció parental. I és que l'home sospita que tant la mare com la nena estan a Rússia, ja que la dona s'ha canviat el número de telèfon per un de rus i va anar al consultat a fer-li el passaport de la nena sense consultar-li.