Impressionant troballa dels Mossos a les costes del Garraf. En un patrullatge per aquesta carretera, al punt quilomètric 171, al conegut mirador de Muelas. Dos agents de Trànsit de la policia catalana van trobar gairebé 70 quilos de marihuana abandonada en caixes en aquesta zona del Garraf. 

Durant el seu patrullatge per la C-31 van veure que en una zona apartada de la carretera hi havia unes caixes abandonades, en inspeccionar-les, van veure que estaven plenes de branques i cabdells d’aquesta droga. Un cop pesades, es va poder saber que hi havia un total de 69 quilos de marihuana.

Investigació per aclarir d’on ha sortit la droga

La droga, en caixes, estava abandonada, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Si bé és habitual trobar plantacions d’aquest tipus de droga per tot el país, és menys habitual trobar la droga abandonada a la carretera. Els agents de Trànsit dels Mossos la van vigilar fins que va poder ser intervinguda per agents d’investigació de la policia catalana. S’ha obert una investigació per aclarir els fets i poder saber d’on va sortir la droga, què feia allà i qui s’esperava que la passés a recollir. Ara per ara, tot i la troballa, fonts de la policia catalana asseguren que no saben d’on pot haver sortit la droga.

garraf marihuana abandonada
Imatge de la marihuana abandonada en caixes a les costes del Garraf. / Foto: Cedida
marihuana abandonada garraf mossos
Imatge de la marihuana intervinguda pels Mossos d'Esquadra. / Foto: Cedida