Perillosa persecució aquesta nit pels carrers del Maresme. Quatre agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits i dos cotxes policials han quedat destrossats en la detenció d'un grup de lladres que havien assaltat, al voltant de les 12 de la nit, la farmàcia del barri de Vista Alegre de Mataró, a la capital del Maresme.

Els lladres van assaltar una farmàrcia i es van escapar

Segons les informacions policials a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, els lladres han encastat un cotxe contra la farmàcia i després d'aconseguir el botí, s'han escapat a gran velocitat. Amb l'avís al 112, s'han activat diverses patrulles per poder caçar els delinqüents. Finalment s'han pogut detenir quatre persones.

Farmacia VistaAlegre

Imatge de la farmàcia que aquesta matinada ha estat assaltada, a Mataró / ElCaso.cat

En la detenció dels lladres hi han participat patrulles de diverses comissaries, com Premià de Mar i també Mataró. En la fugida han topat contra diversos cotxes dels Mossos d'Esquadra. Per sort, segons ha pogut saber ElCaso.cat, els agents han pogut sortir d'un dels cotxes abans de ser envestits pels lladres.

En total quatre agents han resultat ferits, tot i que lleus i no es pateix per la seva vida. Les dues patrulles destrossades són de les comissaries de Premià de Mar i de Mataró.

Diversos lladres detinguts

Les investigacions dels robatoris, per detenir a tots els lladres, les està portant l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió policial de MetroNord. Ara per ara la policia catalana ha pogut confirmar que s'han detingut com a mínim quatre persones, de qui encara no n'han facilitat l'edat ni la nacionalitat.

Els quatre agents ferits han estat traslladats de matinada a l'Asepeyo i també a la Vall d'Hebron, tot i que segons fonts del sindicat USPAC estan lleus. Un d'ells segueix en observació i els altres tres tindran seguiment mèdic.