Els Mossos d'Esquadra han detingut per un delicte d'abús sexual un home acusat de fer tocaments a una dona que sortia del tren a l'estació de Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat a Barcelona.

Segons han informat Efe fonts policials, els fets van passar cap a les 16.45 hores d'ahir, quan la dona va baixar del tren i es va dirigir cap a la sortida de l'estació, moment en què l'home li va fer tocaments i la va seguir.

A més, en el moment de passar pel torn de la sortida, l'home va fregar el seu cos amb el de la dona, i per això ella li va cridar l'atenció i va avisar el personal de seguretat de l'estació, que va alertar els Mossos.

La dona va reconèixer el seu agressor i el van detenir

Una vegada els Mossos van arribar a l'estació, mentre la dona els explicava el que havia passat, va reconèixer l'agressor, que seguia per la zona, per la qual cosa els agents el van identificar i el van detenir per un delicte d'abús sexual.

A les seves xarxes socials, els Mossos han recomanat avui les dones que siguin víctimes d'abusos sexuals en el transport públic que avisin a la policia i ho denunciïn, perquè puguin buscar l'autor i fer gestions per localitzar-lo i detenir-lo.