El presumpte autor dels trets que van ferir dues persones al districte de Sant Martí ha aconseguit escapar després d'estar un temps atrinxerat en un pis. Els agents han identificat l'home i es troba en cerca i captura.

Què va passar?

Després de, presumptament, utilitzar una arma de foc per atacar dues persones pel carrer es va refugiar en un habitatge situat a prop de l'encreuament entre el carrer Maresme i el carrer Pere IV.

Els testimonis van alertar els Mossos d'Esquadra a les 14:45 h i els agents van començar a treballar en la detenció de l'home que s'havia atrinxerat en un habitatge.

Van identificar el presumpte autor dels fets com un home conegut del barri, de nacionalitat espanyola. També van corroborar que és una persona que té antecedents policials.

Les autoritats creuen que el succés va passar per un tema relacionat amb les drogues, tot i que encara no s'ha confirmat aquesta teoria.

Nova detenció

Aquesta matinada els agents dels Mossos d'Esquadra han detingut una persona relacionada amb aquest succés. Es tracta d'un home de nacionalitat espanyola de 57 anys que no és l'autor dels trets.

L'estat dels ferits

Els ferits van ser traslladats a l'hospital poc després de rebre els trets. Un d'ells és un home de 32 anys que estan sent tractats a l'Hospital de Sant Pau, és en estat greu tot i que evoluciona favorablement.

 

També l'altre ferit està sent tractat pels sanitaris, tot i que encara es desconeix l'abast de les seves lesions, no està en estat crític i no es tem per la seva vida.