El cadàver de M.J.C.R., veïna de Margallón, a Foz (Lugo), de 69 anys, que es trobava desapareguda des de fa 13 dies, va ser trobat aquest dissabte al matí per un veí en una zona muntanya endins, a aproximadament dos quilòmetres de la casa en la qual Maruja da Casareta, com era coneguda la dona, residia amb el seu espòs i una filla.

La dona patia Alzheimer i es va perdre a la muntanya

Aquest diumenge anaven a complir-se dues setmanes de la desaparició de Maruja. La dona patia Alzheimer i se li va perdre la pista en un camí de la muntanya, on es van trobar peces de roba que la dona es va anar traient en el seu deambular. Després de la intensa recerca en les primeres hores i dies en donar-se l'alerta, en la qual no es van escatimar esforços ni mitjans, personals i materials, no es va aconseguir trobar alguna nova pista que pogués portar a la dona.

Va ser el mateix veí, 13 dies després, qui va donar avís a les forces de seguretat en descobrir el cos, segons va confirmar l'alcalde de Foz, Francisco Cajoto.

El cos sense vida va aparèixer en una zona de muntanya, aproximadament a un quilòmetre i mig de distància d'on van ser trobades les peces de roba, que es va anar desvestint Maruja el dia que va desaparèixer.

La zona va ser acordonada fins que es va procedir a l'aixecament del cadàver, que segons les fonts consultades va identificar un familiar. El cos ha estat traslladat a la capital de Lugo per practicar-li l'autòpsia.

El lloc on van trobar el cadàver estava allunyat de la casa i, per aquesta raó i pels problemes de mobilitat que presentava Maruja, no havia estat rastrejat exhaustivament. Es creia que la dona no hauria pogut arribar tan lluny.

L'alcalde de Foz va transmetre les seves condolences als familiars de Maruja i les seves amistats. A més, va tenir paraules d'agraïment per a tots els que van participar en l'intens dispositiu de recerca.

Vídeo: Ingressat un policia després de rebre una brutal pallissa en un bus

Un inspector de la Direcció Superior de Policia Nacional d'Aragó es troba hospitalitzat després de ser agredit brutalment en un autobús urbà a Saragossa. L'agent era fora de servei quan es va muntar la baralla. Un jove es queixa del comportament del policia i acaba envestint-lo dins del bus, davant de la mirada de la resta de passatgers. Vídeo disponible aquí.

Agressió bus Saragossa / RRSS

Agressió bus Saragossa / RRSS

Els fets han ocorregut quan el sospitós, que encara no ha estat detingut, va pujar al bus sense mascareta, segons recull Heraldo. Presumptament, la resta d'usuaris li van dir que se la posés i va ser en aquell moment quan l'agent es va identificar i li va repetir que s'havia de posar la màscara. Segons l'atestat policial això va ser el que va ocórrer. El jove agressor, abans de dur a terme el seu atac, repeteix en repetides ocasions: "Pega'm ara".