L'equip del Grup d'Especialistes en Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil de Saragossa ha trobat en el quilòmetre 31 del Canal Imperial el cos sense vida del nen de 13 anys desaparegut aquest dissabte a la localitat de Gallur.

Apareix mort Abdedamad

La Guàrdia Civil ha explicat que el jove, anomenat Abdedamad, ha estat localitzat aquest diumenge, cap a les 13.30 hores, a uns 300 metres del lloc de la desaparició, de la que s'ha tingut coneixement aquesta mateixa jornada cap a les 06.00 hores.

El nen va ser vist per última vegada dissabte, a les 20.00 hores, i després d'engegar el dispositiu de recerca s'han trobat al canal una samarreta i unes sabatilles que el pare de la víctima ha identificat.

Al dispositiu de recerca han participat tres patrulles i un equip del Grup d'Especialistes en Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil.

Troben mort el menor desaparegut mentre es banyava en el Segre

Aquest dissabte el grup d'actuacions especials dels Bombers ha localitzat mort el noi de 14 anys que havia desaparegut mentre es banyava al parc de la Mitjana de Lleida, al riu Segre. El menor es va llançar a l'aigua des del pont del ferro.

Segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra, ho han trobat aproximadament a uns 50 metres del pont. Es desconeixen ara per ara els motius pels quals el jove ha saltat del pont. Segons TV3, els amics del menor han afirmat que el menor no sabia nedar. El canal tenia 4 metres de profunditat.