Les primeres investigacions sobre la mort d'una noia de 20 anys en una casa de Cembranos, a León, comencen a posar una mica de llum a la foscor. La noia, que es dedicava a la prostitució, va morir ofegada després de rebre diversos cops. La Guàrdia Civil ha assumit la investigació del cas i va detenir la matinada de dimecres a dijous un home, de 55 anys, i una companya de la víctima, de 21 anys.

L'autòpsia de la dona confirma que la jove de 20 anys va morir ofegada, després també de rebre diversos cops. La noia detinguda va trucar al 112 després de veure que la seva companya no respirava. Els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar la vida de la jove; només certificar la mort i avisar a la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec del cas.

Detingut un home i una companya de la prostituta morta

Un home va ser detingut i una noia, també de nacionalitat estrangera com la víctima, també va ser arrestada per aclarir el seu paper en el crim. La policia l'havia trobat amagada en un armari del garatge on hi havia el cadàver.

De les declaracions de l'home i de la noia, la Guàrdia Civil creu que la mort de la dona pot estar relacionada amb un joc sexual extrem. Investigadors de l'institut armat estan acabant les inspeccions al lloc on va ser trobada la dona i, de manera paral·lela, els investigadors estan escoltant les versions, diferents de la del dia dels fets, dels dos detinguts.

Guàrdia Civil - Crimen Prostituta León

Imatge de l'exterior de la casa on va ser trobada la noia, a León / EFE

La teoria sobre un joc sexual violent sembla que és la que, ara mateix, guanya més força per explicar la mort de la noia. La jove prostituta va ser convidada per l'home, amb qui havia iniciat una relació, a una festa amb alcohol i drogues, juntament amb la segona noia. Es desconeix si hi van participar més persones. La festa, amb pràctiques sexuals extremes, va perdre el control i la noia va acabar morint.

El paper dels dos detinguts en la mort de la noia

El jutge de guàrdia, que ha decretat el secret de sumari, haurà d'ara d'aclarir el paper que van jugar els dos arrestats en la mort de la noia. Quan siguin posats a disposició del magistrat haurà de decidir si els deixa en llibertat amb càrrecs, si els ingressa a presó o si els deslliura de qualsevol responsabilitat amb la mort de la noia de 20 anys.