La Guàrdia Civil de Saragossa està investigant la mort del regidor de la localitat de Luceni, José Soria Laforga (PSOE), de 54 anys, que ha aparegut mort a la carretera VP-24. L'home hauria estat atropellat i el cotxe s'hauria fugat. 

Investiguen la mort de José Soria Laforga

L'alcaldessa de Luceni, Ana María Arellano, s'ha mostrat "consternada" per la mort del seu company, regidor de Cultura, i ha explicat, en declaracions a Europa Press, que l'edil s'havia apropat a les vies del tren per un incendi, entorn de les 18.30 hores d'aquest dimecres. "Jo el vaig cridar a les nou de la nit i no em va agafar el telèfon, però no li vaig donar cap importància. Vaig pensar que em trucaria avui, però aquest matí, cap a les vuit, m'han avisatque el seu cotxe era allà encara. Després l'he trucat pero tampoc no me l'ha agafat", relata.

Guàrdia Civil / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

Arellano ha afegit que "com jo estava ja a Saragossa, s'ha apropat un altre regidor a casa seva, no l'ha localitzat, ha anat fins al lloc del cotxe i ha trobat una sabatilla al costat de la cuneta. Després han trobat el cos i l'ha reconegut".

Presumpte atropellament

Cap a les 9.00 hores d'aquest dijous, 11 de març, s'ha registrat la trucada al Centre Operatiu de Serveis (COS) de la Guàrdia Civil, comunicant que s'havia trobat el cos sense vida d'un home en a la VP-24. En concret, la troballa ha tingut lloc a l'altura de quilòmetre 9,500 de la carretera. La causa de la mort de l'edil seria, pel que sembla, l'atropellament.

Segons les primeres dades, l'esdeveniment podria haver tingut lloc durant el vespre d'aquest dimecres. Especialistes del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de Saragossa investiguen els fets.