El futbol mou passions i posa nerviós als més fans d'aquest esport. I alguns cops et pot costar la vida. Un home ha mort aquest dimarts al vespre en un bar d'un poble de Múrcia, La Unión, després de discutir-se amb unes altres persones mentre tots estaven mirant el partit de les semifinals del Champions que disputava el Real Madrid i el Chelsea -i que els blancs van acabar empatant.

L'home es va queixar que uns altres dels homes que estaven seguint en partit feia massa soroll i ell no podia escoltar els comentaris dels narradors del partit per la televisió.

Discussió pel volum de la conversa durant el partit

La petició va acabar amb una discussió pujada de to entre l'home i el grup de la taula veïna. Després de l'enfrontament l'home va sortir al carrer, a la terrassa del bar, i va ser allà quan va perdre el coneixement i va caure rodó a terra. El fill de l'home va demanar ajuda i els homes de la taula del costat van marxar corrent del bar.

Tot i els esforços dels sanitaris per reanimar l'home, no van poder fer res per salvar la vida. Finalment es va confirmar la mort del seguidor blanc. La Guàrdia Civil i la policia local es van també desplegar a la zona, però no es van practicar detencions. Si bé la baralla va ser notòria entre l'home i el grup que, presumptament, feia soroll, no hi va haver cap agressió física.

S'ha obert una investigació per aclarir els fets i poder determinar els motius exactes de la mort de l'home. L'autòpsia que se li practicarà aquest dimecres també servirà per saber què li va provocar, el que tot sembla ser, un infart.

El Real Madrid necessita rematar la feina a Londres

El Real Madrid va empatar a un amb el Chelsea i haurà d'acabar la feina en camp contrari, a Londres, si es vol classificar per la final de la Champions. Un gol de Karim Benzema va permetre l'empat i mantenir amb vida l'equip blanc a la competició europea. Si passa o no, si la guanya o no, l'home que aquest dimarts va seguir el partit des del bar de La Unión no ho podrà ni patir ni gaudir.