Els mòbils, sense que els protagonistes ho arribin a saber, ho poden capturar tot. Tot el que passa als carrers de Catalunya, i si hi ha persones uniformades pel mig, sempre acaba gravat.

Cop de cap a un policia de Terrassa

El darrer cas s'ha viscut aquesta setmana a Terrassa, al Vallès, on un agent de la Policia Local va rebre un cop de cap al nas després d'identificar un home que s'havia escapat de la policia després de cometre una infracció de trànsit.

Moment del cop de cap al policia de Terrassa / ElCaso.cat

Tal com es pot veure en el vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, un dels homes, quan els agents el volen retenir, agafa impuls i dóna un fort cop de cap al policia, que cau a terra.

Tot plegat va arrencar quan la Policia Local va detectar que un cotxe havia fet una infracció de trànsit. Els agents van veure com el conductor del cotxe s'asseia al seient del copilot i un altre dels ocupants agafava el volant. En un semàfor els agents van veure que tenia la ITV caducada i quan els hi demanen d'aturar, el conductor fa cas omís i inicia la seva fugida.

Els policies van bloquejar el cotxe al carrer del Passeig

A la zona del carrer del Passeig els agents van poder bloquejar el cotxe i el conductor va baixar del vehicle en una actitud violenta, segons consta a l'atestat policial al qual ha tingut accés aquest mitjà. L'agent va treure la seva defensa extensible per tal de dissuadir al conductor de la seva hostilitat i en un moment de la intervenció el ciutadà perd les ulleres. Després s'inicia un enfrontament amb el policia i finalment l'home dóna un cop de cap molt fort al policia, fent-lo caure a terra.

Detingut per atemptat contra agents de l'autoritat

El policia agafa l'home i, ja a terra, aconsegueix poder-lo detenir. En la retenció i detenció, que ja no es veu al vídeo, hi va participar un agent fora de servei, que va col·laborar en la detenció.

Identificats els dos conductors, la policia va poder aclarir que cap dels dos tenien permís de conduir i a més tenien diversos antecedents per gairebé tots els delictes possibles, sobretot, atemptats contra agents de l'autoritat.

El policia, ferit lleu

L'agent que va rebre un cop al nas va ser visitat a un centre mèdic i, segons sembla i ha pogut saber ElCaso.cat, les ferides no revesteixen gravetat. L'agent pateix rascades, cops i dolor al nas, segons ha explicat ell mateix. L'autor de l'agressió va quedar detingut. Diversos delictes se sumaran al seu reguitzell d'antecedents que ja tenia aquest jove, de nacionalitat marroquina.