Un noi de 23 anys ha mort a Màlaga a primera hora del matí del diumenge 15 de maig després de ser atropellat per un cotxe. Hi ha indicis per pensar que aquest incident va ser totalment intencionat, ja que, després d'emportar-se la víctima i els seus dos amics, el conductor ha fugit.

Les altres dues persones que han resultat ferides han estat traslladades a l'Hospital Regional de la ciutat andalusa. Els tres sortien d'una coneguda discoteca quan el vehicle se'ls va emportar, causant un gran caos entre els joves que també sortien d'aquest establiment.

Aquest atropellament ha passat al voltant de les 6:50 del matí. Moltes persones que eren allà han trucat ràpidament al 112 per informar que hi havia hagut un atropellament a la porta d'una discoteca i hi havia tres persones que havien estat arrossegades per un cotxe que havia fugit.

Una zona freqüentada pels joves

Els fets van succeir en un dels locals més famosos de Màlaga, ubicat a l'avinguda Isaac Peral. Una zona molt coneguda per les seves ofertes de lleure nocturn, hi ha molts bars i discoteques, per la qual cosa cada cap de setmana diversos centenars de joves van allà per sortir de festa o prendre alguna cosa.

Les primeres trucades que van rebre els serveis d'emergències dels testimonis alertaven que tres persones havien estat atropellades per un cotxe, fins i tot alguns van arribar a dir que un d'ells semblava que havia mort, fet que es comprovaria posteriorment. Els dos ferits són una noia de 20 anys i un noi de 25.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar ràpidament agents de la Policia Local i la Policia Nacional, també van anar ambulàncies per atendre els ferits. Desgraciadament, el personal sanitari no ha pogut fer res per salvar la vida d'un d'ells i han confirmat la seva mort.

Els dos ferits van poder ser atesos pel personal sanitari

Sí que han pogut atendre els dos ferits i els han traslladat ràpidament fins a l'Hospital Regional on es recuperen de les diferents lesions que els va causar el conductor que, després de l'atropellament, va decidir anar-se'n ràpidament del lloc dels fets.

Els agents de policia estan investigant aquest succés. Consideren que, ja que el conductor va fugir després de l'atropellament, podria tractar-se d'un acte intencionat, per la qual cosa estan intentant identificar el responsable i localitzar el seu vehicle.

Els testimonis afirmen que el responsable d'aquest atropellament conduïa un Volkswagen Golf de color blanc que tenia sostre solar. A més, tenia un cop a la part davantera del cotxe i un dels seus retrovisors li havia caigut.