Raiden González, de només 4 anys, ha quedat orfe després de perdre els seus pares per Covid-19 en només tres mesos. El pare del menor, Adan, de 33 anys, va ser el primer en contagiar-se de coronavirus. Després va contagiar-se Mariah, la mare, de 29 anys, segons ‘Daily Mail’. En menys de 100 dies, Rayden ha perdut el seu pare i la seva mare. El dol serà interromput momentàniament per l'aniversari de Raiden, aquest novembre, un bri de felicitat enmig del malson. 

Un nen perd els seus dos pares, infectats de Covid-19

Malgrat que els més joves corren menys risc per Coronavirus, són molts els infants que estan perdent els seus pares i avis, com li ha passat a Raiden. El seu pare, l’Adan, de 33 anys, va infectar-se primer. L’home treballava com a camioner i va ser un company seu qui el va contagiar, aparentment. Després de donar positiu al test per Covid-19, l'Adan va ser ingressat a l'hospital de Sant Antonio de Texas, als Estats Units. El personal sanitari del centre mèdic va assenyalar que «ell era un dels pacients més malalts de l'hospital». Poques setmanes després va acabar morint, el 26 de juliol. 

Raiden, de cuatro años, pierde a sus padres por coronavirus / GOFUNDME

Raiden perd als seus padres per coronavirus / GOFOUNDME

La mare de Rayden, Mariah, de 29 anys, també va infectar-se de Coronavirus. La dona tot just es trobava passant el dol de la seva parella, quan tot va complicar-se encara més. El 5 d’octubre, menys de 100 dies després de la mort de l’Adan, Mariah va morir de manera sobtada. “Mariah volia fer un homenatge a Adan, però mai va arribar”, va explicar l'àvia del menor, Rozie Salinas. 

La mort sobtada dels seus dos pares ha deixat orfe a Raiden. Ara es troba sota la tutela de la seva àvia, qui ha confessat que ha pogut seguir endavant gràcies al seu nét, com un tracte just de convivència: "Ell és el que em fa seguir endavant, només amb els seus pensaments constants que em diuen quant m'estima. Sempre m'agraeix que el cuidi, però he de pensar en ell. És una situació difícil de processar", va afirmar Rozie. Això sí, el Raiden enyora als pares, és clar: "Just aquest matí m'ha dit que desitja que la mare torni. Que és l’únic que vol”, ha explicat l’àvia a l''NBC'. 

En Raiden celebra el seu aniversari sense els pares

L’aniversari del Raiden, el pròxim 28 de novembre, és una oportunitat per dibuixar felicitat enmig del dol. L’àvia i la família se'n fan càrrec. L’objectiu és mostrar a Raiden que el seu aniversari arribarà tots els anys i el celebraran com déu mana, ha explicat la família. 

Segons Rozie, l’únic consol del Raiden és que a partir d’ara tindrà dos àngels vetllant per ell al cel. El protegiran i, a més, l’estimaran.