Una dona i els seus dos fills menors d'edat, una d'adolescent i un nen de sis anys, veïns de Salvaterra do Miño (Pontevedra), han perdut la vida en un accident registrat al punt quilomètric 6 de la PO-510, al seu pas per Salceda de Caselas.

Accident mortal a Salceda de Caselas

Els fets es van produir la passada nit, sobre les 22:00 hores, quan el cotxe en el qual viatjaven els tres va col·lidir amb un altre vehicle, el conductor del qual ha resultat ferit de gravetat i ha estat traslladat a l'Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo.

La família residia a la localitat de Salvaterra do Miño i el contratemps es va produir en la desviació d'A Picoña i Parderrubias, just on acaba un tram amb dos carrils de pujada i altres tants de baixada i hi ha un canvi de rasant.

Guàrdia Civil / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

Els bombers d'O Baixo Miño van traslladar el 112 que els membres del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament van fer servir el material d'excarceració per alliberar tres persones atrapades, dos dels morts i el conductor de l'altre vehicle implicat.

Un jove hauria envaït el carril contrari

El vehicle en el qual anaven els tres parents i únics ocupants era un Citroën C4 i l'altre un Renault Megane, amb un jove al volant que, segons les primeres hipòtesis de la investigació, hauria envaït el carril contrari per causes que encara s'estan indagant.

El trànsit va quedar tallat i va resultar necessària la presència d'experts especialitzats en atenció psicològica per ajudar les famílies.