Cap de setmana tràgic a les carreteres de Catalunya: dos motoristes han mort en accidents de trànsit a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) i al Pinell de Brai (Terra Alta).

Moren dos motoristes a l'Ametlla de Mar i al Pinell de Brai

El primer accident s'ha produït aquest dissabte al punt quilomètric 228 de la carretera N-340a, a l'altura de l'Ametlla de Mar. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 23:20, segons informa el Servei Català de Trànsit.

La víctima mortal és un home de 35 anys

Per causes que encara s’estan investigant, el motorista hauria sortit de la via. La víctima és J.M.U., de 35 anys i veí de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp).

SEM / Carles Palacio

Moren dos motoristes aquest cap de setmana a l'Ametlla de Mar i al Pinell del Brai / Carles Palacio

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’equip de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

Un segon accident al Pinell de Brai

El segon accident ha tingut lloc aquest diumenge al matí al punt quilomètric 13  de l'N-230B a l'altura del Pinell del Brai. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 9:34, segons explica el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s’estan investigant, el motorista ha sortit de la via. S’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida del conductor.

Moren 29 persones a les carreteres catalanes

Amb aquestes dues víctimes, són 29 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Pel que fa als motoristes, amb aquests dos accidents, ja n'han mort 13 aquest 2021: suposen el 44,8% de les víctimes d'accidents de trànsit a Catalunya, segons informa el Servei Català de Trànsit.