Mor el pilot català Raül Torras Martínez als 46 anys. El motorista, natural de Sant Hilari Sacalm (Selva), ha perdut la vida aquest dimarts com a conseqüència d'un accident patit a la carrera Supertwin TT de l'Illa de Man, segons han confirmat des de l'organització. El sinistre ha tingut lloc entre la tercera i l'última carrera del circuit, entre els punts quilomètrics 16 i 17, a la zona d'Alpine. Era integrant del Toll Racing Team i va fer el seu primer debut l'any 2017, arribant a competir en fins a 21 carreres de TT (Tourist Trophy). Torras era, a més, mosso d'esquadra a la divisió de Trànsit de Vic, on era caporal.

Raül Torras era l'únic pilot de Catalunya i d'Espanya de road races. A més, ha estat el més ràpid fins a l'actualitat en haver completat el Circuit de TT d'aquesta illa dependència de la corona britànica, aconseguint un total de 18 premis de bronze. També va registrar la seva volta més ràpida al circuit de l'Illa de Man aquest dimarts, poc abans de morir en un accident quan li faltava ben poc per arribar al final. Els organitzadors van tancar durant hores aquesta part del circuit després de produir-se el sinistre, per permetre la investigació policial, com s'acostuma a fer en aquest tipus de casos. 

El Tourist Trophy de l'Illa de Man

L'organització ha enviat els seus condols a la família de Raül Torras, als seus amics i als seus éssers estimats, en un comunicat fet públic aquesta mateixa nit. Respecte al Tourist Trophy de l'Illa de Man, està considerada una de les competicions de motor més perilloses de tot el món, on acumula més de 260 persones que han perdut la vida al circuit. Tanmateix, i tot i les víctimes, això no ha fet perdre l'essència de la carrera contrarellotge als organitzadors britànics, atès que la competició motociclística internacional se celebra des de l'any 1907 sobre carreteres tancades al trànsit. Els pilots poden arribar a velocitats superiors als 300 quilòmetres per hora.