Mor una dona a Marmolejo (Jaén) i han detingut l'home que va avisar dels fets, ja que sospiten que es podria tractar d'un nou cas de violència masclista.

Detingut per possible cas de violència masclista a Marmolejo

La Guàrdia Civil ha detingut a un home a Marmolejo (Jaén) aquest dissabte a la matinada després d'avisar aquest home de la mort d'una dona, segons la seva versió, després de ser atropellada per un vehicle, hipòtesi que investiga la Benemèrita, a més de la possibilitat que sigui un cas de violència de gènere.

Els fets han passat a les 3:30, quan un home ha sol·licitat una ambulància en el terme municipal de Marmolejo perquè una dona havia patit un accident. En arribar, es van trobar a la dona presumptament atropellada per un vehicle i morta.

"Mentre hi hagi la mínima sospita, ell estarà detingut en calabós"

L'home, veí de Marmolejo i de 35 anys, roman detingut en la caserna d'aquesta localitat mentre se li pren declaració, i romandrà arrestat fins que hi hagi autòpsia. "Tenim tres dies i no es posarà en llibertat fins que tinguem resultats. Mentre hi hagi la mínima sospita, ell estarà detingut en calabós", han subratllat les fonts consultades.

Coche Guardia Civil / Europa Press

Mor una dona a Marmolejos (Jaen) i ja hi ha un detingut: sospiten que es podria tractar d'un nou cas de violència masclista / Europa Press

Quan es produeixen detencions policials, el jutge disposa d'un termini de 72 hores per a regularitzar la situació del detingut, elevant-la a presó de manera preventiva o deixant-lo lliure.

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia

El cadàver de la dona, de 36 anys i veïna de Huelva, ha estat enviat a l'Institut de Medicina Legal de Jaén capital perquè els metges forenses li facin l'autòpsia, que serà la que dictamini si la mort ha estat per atropellament o per altres causes.

Tot i que sospiten que podria ser un cas de violència masclista, no descarten cap hipòtesi, han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.