Un infermer ha estat detingut a Bhopal (Índia) per violar una dona de 43 anys que va acabar morint 24 hores després per coronavirus, informa el mitjà NDTV. El terrible succés va tenir lloc el mes d'abril passat en un hospital públic de Bhopal i ara ha transcendit. La dona va acusar i va identificar l'autor de l'agressió davant d'un metge del mateix hospital poc abans de morir.

Agressió sexual a la planta Covid

L'acusat, Santosh Ahiwar, de 40 anys, va ser detingut després de la denúncia, ingressant a la presó central de Bhopal, on es troba en espera de judici.

Hospital / Pixabay

Hospital / Pixabay

Fonts policials han confirmat que l'acusat tenia antecedents per agressió sexual. Al passat va atacar una infermera de 24 anys.

Transparència de l'hospital escassa

Atès que la dona que va morir era una sobrevivent de la tragèdia del gas de Bhopal el 1984, l'associació de víctimes del desastre ha escrit una forta carta a les autoritats assenyalant la "patètica condició de les sales COVID" al Centre d'Investigació de l'Hospital Bhopal Memorial. A més, han criticat que "la direcció de l'hospital ha fet tot el possible per ocultar aquest atroç acte sota la catifa i aquesta és precisament la raó per la qual la família de la víctima ni tan sols va ser informada sobre els fets".