Pedro Tanaka, una jove promesa del surf de només 23 anys, mor ofegat a la platja Toque Toque de São Sebastião.

Mor la jove promesa del surf als 23 anys

El noi havia guanyat l'or en campionats universitaris de surf a Brasil dues vegades i era una de les promeses d'aquest esport. També va ser tres cops campió de surf de la ciutat de São Sebastião.

Però la seva ascendent carrera esportiva va quedar truncada el passat divendres 26 de març, quan practicava pesca submarina amb el seu pare, el seu germà i un grup d'amics a prop de la platja brasilera de Toque Toque.

Pedro Tanaka, ofegat mentre pescava

Segons informa el mitjà Globo Esporte, van realitzar una immersió de 20 metres de profunditat i, en tornar a la superfície, van veure que el Pedro no sortia. El van acabar trobant a uns 15 metres de profunditat, flotant inconscient.

El van arrossegar fins a la riba, on va rebre primers auxilis i el van intentar reanimar. Els sanitaris d'emergències van aconseguir que respongués a les descàrregues del desfibril·lador, però el jove esportista va morir de camí a l'hospital.

Emotiu homenatge al jove esportista

"El surf està de dol. Els nostres cors estan de dol. És moment de pregar per tots i perquè tu, Pedrito, descansis en pau. Tornes a la natura, a l'essència de la vida i brillaràs sempre en les nostres vides. Nostàlgia eterna", retien homenatge des de l'Associaçao de Surf São Sebastião.

Els amics i família el van acomiadar en un emotiu ritual amb les seves taules de surf.

Katy, la jove promesa morta en caure-li un llamp

Aquesta notícia arriba una setmana després de la tragèdia de la Katy, una altra surfista de 22 anys que va morir a El Salvador en caure-li un llamp

Katherine Díaz, com de costum, havia anat a entrenar a la platja. El cel no estava ennuvolat, però una tempesta imprevista es va desencadenar quan la noia es disposava a sortir de l'aigua.

Katherine Díaz / Instagram katherinecook7

Mor una surfista de 22 anys a El Salvador després que un llamp caigués a l'aigua mentre entrenava a la platja / Instagram

Un llamp va caure a l'aigua que rodejava la jove, que va quedar greument ferida.

Immediatament van avisar a emergències i es van dirigir fins al lloc dels fets per intentar salvar-la, però no van poder fer res per la seva vida i va morir a conseqüència de les ferides causades per la descàrrega elèctrica.