Un menor de 13 anys d'edat ha mort aquest divendres després de precipitar-se des d'una alçada d'uns cinc metres en un pont de la localitat castellonenca de Traiguera, segons han confirmat fonts de la investigació.

La víctima ha quedat inconscient

L'esdeveniment ha ocorregut aquest divendres a la tarda, concretament al paratge de la Font de Sant Vicent, quan el menor s'ha precipitat des d'un pont que dona a un barranc per causes que es desconeixen.

La víctima ha quedat inconscient després de rebre un fort cop a conseqüència de la caiguda, han precisat les mateixes fonts. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per determinar les causes d'aquesta caiguda mortal, recull Europa Press.

En un primer moment, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló havia mobilitzat fins al lloc una unitat del parc del Baix Maestrat.

No obstant això, l'Institut Armat ha considerat que no era necessària la intervenció de Bombers perquè la persona es trobava en una zona de fàcil accés, per la qual cosa s'ha desmobilitzat l'operatiu del cos provincial.