Un motorista menor d'edat ha perdut la vida aquest dimarts després d'estavellar-se amb el seu vehicle a Vilanova del Vallès, al Vallès Oriental. El noi anava sol en la moto, baixant pel carrer del Gebre, quan va produir-se l'accident, a primera hora de la tarda del passat divendres. El noi va patir ferides de molta gravetat i va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, on va arribar crític i va ingressar a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Malgrat tots els esforços dels metges de salvar-li la vida, el menor finalment ha sucumbit a les seves ferides. 

Investiguen les circumstàncies de l'accident 

Els serveis d'emergències van rebre l'avís de l'accident cap a tres quarts de tres de la tarda del passat 10 de novembre. El noi era l'únic ocupant del vehicle i en l'accident no s'ha vist implicat cap altre turisme. Segons tots els indicis, va perdre el control de la moto i va acabar estavellant-se contra l'asfalt, donant-se un cop al cap que li va fer perdre el coneixement. L'alerta del sinistre va activar diverses patrulles de la Policia Local de Vilanova, dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La policia municipal està investigant les circumstàncies exactes d'aquest sinistre mortal, per aclarir com i per què va perdre el control de la moto mentre conduïa direcció al centre de Vilanova. 

En arribar al punt de l'accident, al barri de Can Cebrià, el noi es trobava en molt mal estat, i els sanitaris van requerir l'helicòpter per poder evacuar-lo al més aviat possible a l'hospital. L'Ajuntament de Vilanova del Vallès ha informat aquest dimarts a la tarda sobre la mort del menor, i ha decretat tres dies de dol oficial i les banderes ondejaran a mitja asta en senyal de respecte i condol pel jove. Des del consistori també han convocat la ciutadania a les portes de la Biblioteca aquest dijous a dos quarts de set de la tarda, per fer un minut de silenci.