Un noi de 18 anys ha perdut la vida aquest dissabte en un accident de cotxe a Torrelavega, Cantàbria, després que el vehicle en el qual viatjava es precipités des d'un terraplè de nou metres i s'estavellés contra les vies del tren, quedant-se encallat. En el turisme viatjaven altres quatre joves, que van patir ferides de diversa consideració i van ser traslladats a l'hospital de Sierrallana

El sinistre va tenir lloc a la carretera N-634, a l'altura de l'encreuament d'accés a la localitat de Zurita, en circumstàncies que a hores d'ara estan per aclarir. El conductor del turisme va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia i també a la de drogues als quals el van sotmetre els agents de la Policia Local que van acudir a l'avís de l'accident, que es desconeix per què i com es va produir. Els Bombers de Cantàbria van haver d'excarcerar un dels altres passatgers que va quedar-se atrapat dins del cotxe, però els altres tres van poder sortir pel seu propi peu. 

La víctima, jugador de l'equip de futbol juvenil 

El noi mort en aquest accident ha estat identificat com Pablo Gorostiza, jugador de l'equip de futbol juvenil Club Deportivo Cayón. Des del club han lamentat la pèrdua de l'adolescent, i ha enviat els seus "més sincers condols" a la família i amics de la víctima. El partit que tenien previst just aquest dissabte a la tarda contra l'equip del EDM Santillana va quedar, naturalment, suspès a conseqüència de la tragèdia.