Una nena de 5 anys ha perdut la vida en un incendi aquesta matinada. El foc s'ha originat passada la mitjanit als baixos d'un edifici residencial del carrer Pintor Joan de Joanes de Gandia (València) per motius que a hores d'ara s'estan investigant. A conseqüència de l'incident també han resultat ferides altres nou persones, algunes d'elles menors d'edat, que han estat hospitalitzades per inhalació de fum, cremades i traumatismes de diversa consideració. 

La família de la petita ha pogut escapar de les flames, que han començat a cremar a casa seva, però la nena ha quedat atrapada dins de la seva habitació, arraconada pel foc, i els bombers no han pogut treure-la a temps, ja que la finestra per on podria haver sortit tenia una reixa, segons fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

Diversos ferits a causa del foc 

Els sanitaris de SAMU-Protecció Civil que s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi amb dues ambulàncies, han atès nou persones més que han resultat ferides, abans d'evacuar-les a l'hospital Francesc de Borja del municipi. Un jove de 24 anys i un nen de 8 presentaven símptomes d'haver inhalat fum, mentre que una jove de 23 i un bebè de només 22 mesos han patit diverses cremades. Per altra banda, un home de 47 anys, una dona de 40, una nena de 3 i un altre nadó han hagut de rebre atenció mèdica per traumatismes, i una dona de 41 anys ha patit un fort atac d'ansietat arran de l'ocorregut. 

Pel que fa a la nena, per a quan han pogut evacuar-la, ja era massa tard, i els sanitaris només han pogut certificar la seva mort. La Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir què ha provocat aquest incendi, que a primera vista sembla haver-se originat a l'habitació on ha quedat atrapada la menor i d'on ja no ha pogut sortir.