Un nen de 3 anys ha mort aquest dijous a l’Hospital Sant Joan de Déu a causa de les ferides provocades quan aquest dimecres va caure des d’un novè pis a Sant Feliu de Llobregat. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts d’onze del matí en un edifici al barri de Can Calder de la capital del Baix Llobregat. De moment, es desconeixen les causes que van provocar la caiguda del menor i els Mossos d'Esquadra ja ho estan investigant.

Després de l’avís al 112, fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels equips d’emergència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local. Durant gairebé una hora, els professionals sanitaris van fer-li maniobres de reanimació cardiopulmonar al petit fins que el van poder estabilitzar. Posteriorment, el van traslladar a l’Hospital Sant Joan de Déu, on malauradament ha acabat perdent la vida.

La mort del nen de 3 anys ha generat una gran consternació a Sant Feliu de Llobregat

Des del moment de la caiguda, membres del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) han estat acompanyant a la mare del nen per donar-li suport psicològic. El trist succés ha generat una gran commoció a Sant Feliu de Llobregat, on els veïns estan consternats i en les últimes hores s’han bolcat a les xarxes socials amb missatges de suport a la família del nen i desitjant una recuperació que no ha arribat. L’alcalde del municipi, Oriol Bossa, ha lamentat els fets i ha decretat dos dies de dol a la capital del Baix Llobregat.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esbrinar els motius pels quals el nen va caure des del novè pis de l’edifici. La principal hipòtesi amb la qual ara treballen els investigadors és la d’una caiguda accidental, sense cap indici de criminalitat o de delicte. En el moment de la caiguda el nen estava al domicili familiar a càrrec d'una cuidadora amiga de la família. També hi havia el seu germà gran.