Un bebè de sis mesos va morir aquest dissabte en sortir-se de la carretera la furgoneta en la qual viatjava i caure per un terraplè a l'autovia A-30 a l'altura del polígon Cabezo Beaza, al terme municipal de Cartagena, van informar fonts del Centre de Coordinació d'Emergències.

Un mort i quatre ferits

Els fets van ocórrer cap a les 20.45 hores, quan diverses trucades al telèfon d'emergències 112 alertaven que un vehicle havia tingut un accident, causant ferides a quatre ocupants, dels quals un estava atrapat a l'interior, relata Efe.

Ambulància SAMU / Prolife061

Ambulància SAMU / Prolife061

Al lloc es van mobilitzar patrulles de la Guàrdia Civil, bombers de l'ajuntament de Cartagena i dues ambulàncies amb personal sanitari de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061. Malgrat els esforços de tots els efectius d'emergències, el nadó havia mort en l'acte.

Per això, es va activar la intervenció d'un grup de psicòlegs de Creu Roja per atendre la resta dels ferits, que van ser assistits mèdicament al lloc de l'accident ja que les ferides que presentaven no eren greus.