Cinc punyalades i ferit de gravetat. Així ha deixat un home al seu germà després d'una discussió a la casa familiar, a Las Palmas de Gran Canària. Els fets han tingut lloc aquest dimecres a la tarda quan l'agressor, que ja ha estat detingut per la Policia Nacional i la Policia Local, va començar a cridar i es va originar una baralla que va derivar que l'arrestat agafés un ganivet de cuina i se'l clavés en fins a cinc ocasions a la víctima, de 64 anys. L'enfrontament va succeir a l'habitatge dels pares de tots dos, al barri Pedro Hidalgo, i va ser un tercer germà el que els va separar en sentir la baralla.

Tot i que va aconseguir separar-los, el sexagenari ferit presentava cinc punyalades i, quan va aconseguir sortir de la casa dels pares i arribar al carrer, es va desplomar al terra inconscient. Fins al lloc dels fets, al carrer Huelva de la cocapital canària, es van traslladar en ser alertats diversos efectius de la Policia Nacional i de la Policia Local de Las Palmas, a més de personal del Servei d'Urgències Canari (SUC). Els agents van detenir al suposat agressor per un delicte de lesions greus i de violència en l'àmbit familiar, mentre els facultatius sanitaris assistien a l'home que es trobava al bell mig de la via pública amb les ferides produïdes pel ganivet de cuina.

Ferit crític i el germà detingut

L'home de 64 anys va ser valorat i estabilitzat al mateix carrer Huelva, a prop de l'habitatge on s'havia produït la baralla i posterior agressió, pels sanitaris del SUC, segons ha assenyalat el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat del Govern de les Canàries, i va ser traslladat poc després en una ambulància a l'Hospital Universitari Insular en estat crític. Tal com apunta el diari Canarias 7, l'individu (i germà de la víctima) que va apunyalar el sexagenari té indicis de patir algun tipus de problema de salut mental.