La passatgera d'un turisme ha mort aquest dissabte al matí a la plaça Riambau de Tàrrega després de xocar contra un arbre. Segons fonts policials, els fets han passat a les 7.10 hores quan, per causes que s'estan investigant, la conductora ha envaït momentàniament la vorera de la rotonda i l'acompanyant, que en aquell moment circulava amb la meitat del cos fora de la finestra, ha xocat contra l'arbre.

Accident mortal a Tàrrega

La víctima és una veïna de Tàrrega de 21 anys i al cotxe, a més d'ella i de la conductora, hi viatjaven tres passatgers més. Tots ells tornaven de la Festa Major de Sant Antolí, al municipi de Ribera d'Ondara (Segarra), a uns 20 quilòmetres de Tàrrega. La conductora ha donat una taxa d'alcohol positiva administrativa.

La Policia Local de Tàrrega ha rebut l'avís al cap de deu minuts, a les 7.20 hores, i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions del cos, dues dels Mossos d'Esquadra, dues dels Bombers i tres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat el suport psicològic.

Mor un home ofegat a la platja de Ponent de Salou

Un home de 62 anys va morir ahir al vespre a la platja de Ponent de Salou (Tarragonès). Segons ha informat Protecció Civil, els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 20 hores.

Playa / Pxfuel

Platja arxiu / Pxfuel 

L'home hauria caigut a l'entrar a l'aigua i hauria quedat inconscient. Altres banyistes de la zona van rescatar el cos i van començar a practicar-li les maniobres de reanimació fins a l'arribada dels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Aquests van seguir amb les maniobres tot i que no van poder salvar la vida a la víctima.

Per atendre l'emergència, el SEM va mobilitzar dues unitats terrestres. Fins al lloc també es van desplaçar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guardia Civil per encarregar-se de les diligències.

La platja de Ponent disposa de servei de vigilància però en el moment dels fets aquest ja havia finalitzat el servei. Durant el dia, les condicions pel bany havien estat bones i havia onejat la bandera verda.

Es tracta de la quinzena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.