Final tràgic per a la coneguda influencer russa Inessa Polenko, molt popular a les xarxes pel seu contingut centrat en els seus viatges pel món. La jove, de 39 anys, va morir el 9 d'abril passat a Geòrgia, mentre es feia una selfie en un mirador del poble de Gargy. Per aconseguir la foto perfecta, Polenko va saltar la barrera de seguretat, va relliscar mentre posava i va caure des d'una altura de 50 metres. Un amic que era amb ella al moment de l'accident va trucar immediatament als serveis d'emergències, però la jove influencer no va poder superar les greus ferides provocades per la caiguda.  

L'accident va ser captat per les càmeres de seguretat 

Tot i que les ambulàncies van arribar en qüestió de minuts, Polenko va morir poc després d'arribar a l'hospital. A les xarxes socials s'han filtrat les imatges de les càmeres de seguretat de la zona, un mirador amb vistes al Mar Negre, que van gravar els darrers moments de vida de la noia. Segons es pot veure al vídeo, va perdre l'equilibri en fer un pas enrere en una plataforma, que s'assembla a una biga de construcció, i va caure al buit

La jove va caure pel penya-segat i va quedar estesa a la platja. Altres turistes que eren a l'indret i que van ser testimonis del terrible accident van intentar ajudar-la, però la noia estava inconscient a la sorra, amb ferides de molta gravetat, i no van poder sinó esperar l'arribada dels facultatius sanitaris. Els paramèdics la van estabilitzar i la van evacuar d'urgència a l'hospital més proper per sotmetre-la a una intervenció quirúrgica, però, desgraciadament, Polenko va morir abans de l'operació.