Terrible accident laboral en una empresa de transports de Sant Julià de Ramis (el Gironès). Un home de 45 anys ha mort mentre reparava la llum d’un dels camions en quedar atrapat sota el vehicle després que l’hidràulic que feia servir cedís, provocant que caigués sobre ell, aixafant-lo.

L'incident ha tingut lloc aquest divendres, al voltant de les cinc de la tarda, en l'aparcament d'una empresa de transports gironina situada a l'N-II al seu pas per Sant Julià de Ramis. Fins al lloc van desplaçar-se diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per intentar rescatar la víctima.

Atrapat sota el vehicle

L’home estava reparant les llums del remolc d’un dels camions de l’empresa quan va patir l’accident. Segons tots els indicis, el gat hidràulic que feia servir per aixecar el vehicle va cedir per motius que encara es desconeixen, deixant-lo atrapat sota el camió. La força de l’impacte va provocar que quedés aixafat i que patís greus ferides per tot el cos.

En adonar-se del que havia ocorregut, la resta de treballadors de la companyia van trucar als serveis d’emergència. Mentre arribaven els sanitaris, van intentar aixecar el camió per poder treure la víctima, però sense èxit. Van haver de ser els bombers els qui li rescatessin. Els sanitaris van intentar reanimar-lo, però finalment no van poder fer res més que certificar la seva mort.

Investigació en curs

Fins al lloc de l’accident també van ser requerits els Mossos d’Esquadra. Diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Girona es van personar a l’escena, i van posar el fet en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia. Paral·lelament, també van avisar al Departament d’Empresa i Treball, i hi ha una investigació oberta per tal de determinar les circumstàncies exactes de l’accident.