Un avi de 82 anys mor en un incendi en un pis de Reus (Baix Camp) i rescaten una dona que estava atrapada per les flames. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes d'aquest incendi mortal, que ha tingut lloc al menjador de l'habitatge.

Els fets han passat en un pis situat a l'avinguda Mossèn Ramon Muntanyola i els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís poc abans de mitjanit. Els alertaven que hi havia foc al menjador de la casa i, immediatament, s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

A l'interior del pis hi havia el cadàver d'un home de 82 anys

També s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan els bombers han entrat a l'interior del pis, han pogut comprovar que, al menjador, hi havia el cadàver d'un home de 82 anys

camio bombers generalitat - Carles Palacio

Un avi mor en un incendi en un pis de Reus (Baix Camp) i els Bombers de la Generalitat rescaten una dona pel balcó / Carles Palacio

Aconsegueixen rescatar una dona traient-la pel balcó de l'edifici

A l'interior del pis també hi havia una altra persona, una dona de 79 anys que, afortunadament, han pogut rescatar evacuant-la pel balcó del primer pis de l'edifici. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han atès i no ha estat necessari traslladar-la a l'hospital. A les 0:35, el foc ja estava extingit i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Encara que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que ha estat una mort accidental.

"Aquesta matinada, un home de 82 anys ha perdut la vida en un incendi d'habitatge ubicat a l'avinguda Mossèn Ramon Muntanyola de Reus", expliquen els Bombers de la Generalitat en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Un incendi en un restaurant del barri de Les Corts provoca una gran fumarada a Barcelona

Aquest no ha estat l'únic incendi de les darreres setmanes a Catalunya. Fa uns dies, hi va haver un altre en un restaurant del barri de les Corts de Barcelona i la columna de fum era tan gran que es podia veure des de diverses parts de la ciutat. Afortunadament, en aquest cas, no hi ha hagut ferits i també estan investigant com s'ha originat el foc.

Un altre incendi mortal a Barcelona

Fa poques setmanes, també hi va haver un altre incendi mortal a Barcelona. En aquest cas, al barri de les Roquetes de Nou Barris, on una dona va morir per culpa del foc i un avi de 70 anys va quedar ferit de gravetat. Els Mossos d'Esquadra estan intentant esbrinar què ha passat i per què s'ha incendiat aquest pis situat al carrer Vidal i Guasch número 5.