Nou incendi amb una víctima mortal a Barcelona: una dona de 60 anys ha perdut la vida per culpa de les flames i un home de 70 anys ha quedat greument ferit. Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes del foc.

Incendi mortal en un pis del barri de Roquetes de Barcelona

Els fets han passat aquest divendres poc abans de les 00:00 al barri de les Roquetes del districte de Nou Barris de Barcelona. Els Bombers de Barcelona han rebut l'avís d'un incendi al carrer Vidal i Guasch número 5.

Mor una dona de 60 anys i un avi de 70 queda greument ferit

Immediatament, s'han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de Barcelona fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que, malauradament, a l'interior de l'habitatge hi havia el cadàver d'una dona de 60 anys i un home de 70 greument ferit, que ha estat traslladat a l'hospital Moisès Broggi per inhalació de fum.

Set persones ferides per inhalació de fum

També hi ha set persones ferides de caràcter lleu, també per inhalació de fum, que han estat ateses pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que es van desplaçar fins al lloc dels fets quan van rebre l'avís.

"Lamentem la mort d’una dona de 60 anys a un incendi ahir a la nit al barri de Les Roquetes, a Nou Barris"

"Lamentem la mort d’una dona de 60 anys a un incendi ahir a la nit al barri de Les Roquetes, a Nou Barris. Un home de 70 anys ha estat hospitalitzat en estat greu per inhalació de fum", expliquen els Bombers de Barcelona en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

SEM / Carles Palacio

Una dona de 60 anys mor en un incendi a Nou Barris (Barcelona). Els Mossos d'Esquadra investiguen quines han estat les causes de les flames / Carles Palacio

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

De moment, es desconeixen quines han estat les causes de l'incendi i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets com més aviat millor. D'altra banda, l'Ajuntament ha activat el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima i la resta de veïns i veïnes de l’immoble.

Un altre incendi fa setmanes a Sarrià amb una víctima mortal, molt coneguda al barri

L'any 2021, hi va haver sis incendis mortals a la capital Catalana i, malauradament, aquest no ha estat l'únic incendi que s'ha produït darrerament. De fet, fa unes setmanes, Amalia Navas, una coneguda pianista de Sarrià va morir en un incendi a casa seva, uns fets que van causar gran commoció entre els veïns, ja que era una persona molt reconeguda al barri pel seu talent musical.